CINC MOTIUS PER DESCONNECTAR AQUEST SETEMBRE

CINC MOTIUS PER DESCONNECTAR AQUEST SETEMBRE

Estem vivint una temporada complicada que ens fa desplaçar-nos amb cura i responsabilitat. Aquesta nova normalitat que ens ha tocat viure, ens permet descobrir allò que tenim ben a prop, connectar amb la natura i conèixer allò que la fa tant especial. Per aquesta raó, et volem donar cinc motius que et faran venir les ganes de relaxar-te gaudint de la natura.

 

1. Els nostres camps s’estenen al llarg de tres comarques: la Ribera d’Ebre, Les Garrigues i el Priorat, oferint una gamma molt diversa de paisatges.

 

2. Les oliveres creixen envoltades de grans formacions rocoses, amb les virtuts del clima mediterrani, la seva suavitat i dolçor, barrejats amb l'aridesa del clima d'interior i un terreny amb forts desnivells aporten caràcter i singularitat al nostre producte.

 

3. L’hort de producció ecològica compta amb unes vistes privilegiades de la Palma d’Ebre, el nostre poble, on també podràs gaudir de la calma i la desconnexió amb la que compten els pobles de la Ribera.

 

4. Durant el mes de setembre les vinyes ja han aconseguit arribar a la seva plenitud i estan preparades per recollir els raïms, sent tot un espectacle de colors.

 

5. I per últim, però no menys important, podràs conèixer el nostre cavall, en Xemir, el membre més emblemàtic del nostre equip.

No pot esperar a fer la reserva per visitar-nos? Truca a 645 62 36 08 o envia’ns un correu electrònic a ecopagesos@gmail.com.

Després de descobrir la màgia de les terres d’Ecopagesos, podràs comprar i endur-te cap a casa una llauna d’oli verge extra ecològic.

T'esperem!